Contact

In majoritatea cazurilor, conflictele apar intre parti ce au avut un bun istoric impreuna. Alterarea realitatii, dintr-un motiv sau altul, constient sau inconstient si eventual schimbarea datelor situatiei genereaza conflictele.
Am ales medierea, pentru ca prin aceasta cale, partile pot reveni la interesul comun, in cautarea intelegerii, si evitarea instantei care este… ultimul drum…
Imi doresc astfel sa vin in sprijinul celor care au nevoie de timp, discuta despre problema lor, prefera confidentialitatea si doresc o cale de solutionare a conflictului.
Am analizat rolul medierii corelat la nevoia societatii, in simplificarea si reducerea aspectelor conflictuale, precum si in reducerea costurilor, a timpului aferent rezolvarii unui conflict.
In concuzie, va stau la dispozitie in orice aspect legat de mediere si va invit sa intrebati in momentul in care conflictul apare.
Timpul poate excalada conflictul. Si dupa cum stim, timpul le rezolva pe toate. In favoarea, sau in defavoarea noastra. Depinde ce facem in acest sens.

Autorizat ca mediator in data de 21.05.2010;

Pentru orice intrebare sau nelamurire va invit sa completati formularul de mai jos:

Comentariile sau intrebarile sunt binevenite.

* indicates required field

Tipuri fisiere acceptabile: doc,docx,pdf,txt,gif,jpg,jpeg,png.
Marime maxima fisier: 1mb.

constantin-mircea

Constantin Mircea – Birou de Mediator / Ploiesti / Prahova

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>